Molen Heerjansdam

Pech, nog geen rekening.

Helaas, u kunt ons nog geen geld doneren. We hebben nog geen rekeningnummer. Bij de banken is er een lange wachtlijst van stichtingen die een rekening willen openen. We staan er al ruim twee maanden op.

In het recente verleden is er via stichtingen veel geld witgewassen. De overheid heeft daarom de banken strenge regels opgelegd voor het toekennen van een rekening aan een stichting. Veel controles moeten worden uitgevoerd.

Zodra we een rekeningnummer hebben, melden we dit op de website. Maar wij willen nu al heel graag weten hoeveel mensen ons willen steunen met een donatie. Wilt u ons een gift geven? Stuur ons een mailtje, info@molenheerjansdam.nl. Hiermee geeft u ons toestemming om u eenmalig een mail te sturen zodra wij een rekeningnummer hebben, zodat u uw toezegging kunt omzetten in een werkelijke donatie.