Molen Heerjansdam

Een geslaagde Open Monumenten dag bij de molen.

Bezoekers konden afgelopen zaterdag, 10 september, een kijkje nemen bij Korenmolen Landzicht in Heerjansdam. Tijdens deze zaterdag van het Open Monumentendag-weekend 2022 stond het bestuur van de nieuwe stichting Korenmolen Landzicht Heerjansdam met een stand bij de molen.

De eerste bezoeker was burgemeester Hein van der Loo. Hij scande de QR code die op de huis aan huis rondgebrachte flyer staat, en op deze manier stelde hij officieel de website inwerking. Vele bezoekers namen een kijkje onder in de molen en lieten zich voorlichten door mede-eigenaar van de molen Kees Brinkman. De stichting gaat de komende jaren geld inzamelen om de molen in 2028 weer draai- en maalvaardig te laten zijn.

Op de bovenstaande foto v.l.n.r. voorzitter Aly Dassen, de burgemeester en hr. Kees Brinkman. Foto gemaakt door Marja van Pelt.

Klik hier voor meer foto’s van de Open Monumentendag bij Korenmolen Landzicht.